22140587 | 22140586

کلینیک دندانپزشکی پرهام

دندان های ما انسان ها با توجه به شرایط  و عوامل مختلفی می توانند تغییر رنگ دهند ، یکی از این عوامل ، تغذیه فرد می باشد.

تغذیه فرد در زرد شدن دندان هایش بسیار تاثیرگذار خواهد بود و روی قسمت بیرونی دندان هایش ، می تواند رنگ های ناخوشایندی ایجاد کند. زیرا در عصر جدید ، در اکثرغذاهایی که انسان ها مصرف می کنند ، افزودنی های بسیار مختلف و متفاوتی به آنها اضافه می شود تا کنون نیز حداقل 1500 ماده افزودنی در غذاهای روزانه ما وجود دارد.

اگر دلیل تغییر رنگ  دندان ها تغذیه باشد ، یعنی با مصرف برخی از خوراکی ها ، لایه بیرونی دندان ها زرد شوند می توان به راحتی و از طریق جرمگیری بر این مشکل فائق آمد ، اما گاهی در برخی از افراد علاوه بر زرد شدن سطح رویی دندان هایشان ، قسمت داخلی دندان ها نیز به طور کامل تغییر رنگ  می دهند. در چنین شرایطی فرد می بایست هرچه سریع تر و اضطراری به پزشک متخصص مراجعه کند تا مورد بررسی اساسی پزشک معالج خود قرار گیرد.

• یکی از مواردی که در آن شاهد بروز این حالت در بیماران هستیم زمانی است که خانوم های باردار در طی دوران حاملگی خود از داروی تتراسایکلین استفاده می کنند. این دارو شاید در ابتدا بی خطر به نظر برسد ، اما می تواند روی بافتِ اصلی دندان کودک تغییرات بنیادی ایجاد کند و

اما در هنگام تولد به دلیل نداشتن دندان در نوزاد شاهد این بیماری نخواهیم بود و چندین سال بعد با رویش ِ دندان در کودک خود این مشکل آشکار خواهد شد. پس بهتر است خانوم های باردار ، هیچ دارویی را بدون مشورت با پزشک ِ متخصص  خود ، در این دوران مصرف نکنند.

•یکی دیگر از مواردی که می بایست سریع به پزشک مراجعه کرد ، زمانی است که دندان های فرد بر اثر ِ پوسیدگی های شدید تغییر رنگ داده باشند. در این حالت معمولا مینای دندان در نقطه ای متلاشی شده است و احتمالا یک سامانه زنده و کوچک از راه آن وارد عاج دندان شده است. به همین دلیل است که قسمت عاج دندان که بسیار نرم تر از قسمت مینا می باشد ، سریع دچار پوسیدگی می شود. پس بهتر با مشاهده اولین تغییر رنگ دندان ها ، به رنگ های سیاه ، قهوه ای و کدرو ... به متخصص مراجعه شود تا او بتواند در اسرع وقت،  درمان های لازم را آغاز کند و جلوی پیشرفت پوسیدگی را بگیرد.

• گاهی در کودکان شیرخوار و پس از دادن آهن به آنها و با گذشت زمان مشاهده می شود که دندان هایشان تغییر رنگ داده اند و تیره شده اند. برای جلوگیری از بروز این حالت در کودکان ،  مادران باید پس از هر بار دادن ِ این دارو به کودک ، بدون درنگ مقداری آب به کودک بدهند زیرا به مرور زمان این تغییر رنگ ها می تواند امکان بروز پوسیدگی را در دندان های کودکشان افزایش دهد.

اما اگر تغییر رنگ دندان ها فقط روی سطح دندان ایجاد شده باشد ، جای نگرانی ندارد زیرا همان طور که قبلا نیز به آن اشاره شد ، بسیاری از غذاها و داروها می توانند باعث زرد شدن و کدر شدن دندان ها بشوند از جمله :

1. مصرف زیاد چای

2. مصرف بیش از اندازه قهوه

3. مصرف دخانیات از جمله : سیگار، قلیان و ...

4. داروهای خوراکی حاوی آهن

این عوامل بیان شده ، سلامت دندان ها را با تهدید و خطری روبه رو نمی کنند بلکه تنها از نظر زیبایی  ِ ظاهری برای فرد مشکل ایجاد خواهند کرد و با مراجعه به دندانپزشک می توان تا حد زیادی ، جرم های تشکیل شده روی سطح دندان ها را به کمک ِ روش جرم گیری ، از بین برد.

شما همشهریان گرامی می توانید برای همه مشکلات ِ مربوط به دهان و دندان های خود با کلینیک دندانپزشکی پرهام تماس حاصل فرمایید. همکاران ما همواره خدمت رسان شما خواهند بود.این کلینیک همه روزه از ساعت 9 صبح تا  1 بامداد آماده پذیرایی از شما عزیزان خواهد بود.

شماره های تماس:

۲۲۱۴۰۵۸۶-۷

 

حمایت از ما

با عضویت رد شبکه های اجتماعی ما از 20% تخفیف بهره مند گردید.

ساعات کار

همه روزه ۹ صبح الی ۱ بامداد حتی ایام تعطیل
۲۲۱۴۰۵۸۶-۷

تماس

  • آدرس: تهران، سعادت آباد بین چهارراه سرو و بوستان (کتاب) روبروی بانک پارسیان پلاک ۱۱۹ ، واحد ۲
  • تلفن: 22140587
  • ایمیل: info [ at ] parhamdentistry.ir


کپی رایت © 2024 - کلینیک دندانپزشکی پرهام | طراحی سایت دارکوب - میزبانی هاست دارکوب